Po dolgem času se spet lahko igra pred »Slomškom«

Pred osnovno šolo A. M. Slomška, je bilo zunanje igrišče kar nekaj časa brez rokometnega gola. Ker ima šola sredstev le toliko, da zagotavlja svoje redno delovanje, smo se odločili pomagati.

Pred meseci je stekla akcija zbiranja finančnih sredstev za nakup manjkajočega gola. Pridružila so se številna podjetja in posamezniki, s pomočjo katerih smo kupili rokometni gol z mrežo, kateri že stoji na svojem mestu. Gol na nasprotni strani igrišča, je prav tako v zelo slabem stanju in samo vprašanje časa je, kdaj bo postal nevaren za uporabo. Ker je prodajalec ponudil odkup in malenkost ugodnejšo ceno, smo se odločili zamenjati tudi drugega.

 

Vsi, ki bi radi pomagali, tako podjetja kot posamezniki, lahko svoj finančni prispevek nakažete na račun kluba (Futsal klub Zavas, Tržaška cesta 9, Vrhnika TRR 2900 0005 1572 526 s pripisom ZA IGRIŠČE). Kdor želi, lahko prispeva tudi fizično na prireditvi 10. in 11. septembra. O poteku akcije vas bomo sproti obveščali na naši FB strani, o transparentnosti pa se lahko kadarkoli prepričate na naših kontaktih.

 

V kolikor bo akcija uspešna, bomo nadaljevali tudi v prihodnje, saj je na Vrhniki in okolici kar nekaj igrišč, ki potrebujejo manjša ali večja popravila. Želimo namreč, da so igrišča polna občanov vseh starosti. Že vnaprej se za vaš prispevek najlepše zahvaljujemo.

Sezona 18/19