Malonogometni Turnir v službi domovine 2014

Na letošnjem turnirju se je v vročem petkovem dopoldnevu pomerilo osem ekip. Videli smo sila napete boje in opazili, da imajo naši varuhi reda kar veliko nogometnega znanja.

Preberi več

Delilca pravice

Posebna zahvala organizatorjev gre obema sodnikoma, Almirju Fetiću in Seadu Nadareviću, ki sodita tekme na Zavas turnirju že od samega začetka.

Preberi več

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Več

Sponzorji turnirja 2014:

Sponzorji 2014