Siliko futsal open 2019

14. Siliko futsal turnir na Vrhniki nam je v letošnji različici zopet ponudil to, na kar smo se v zadnjih letih že kar malo razvadili. Še boljše. V izjemnem vremenu s katerim smo končno zakorakali v poletje, je bilo na enem izmed najbolje organiziranih turnirjev v regiji pričakovati odličen obisk, ki se je na koncu ustavil pri zavidljivi številki preko 2000 gledalcev v dveh tekmovalnih dneh. In imeli so kaj videti.

Preberi več

Najboljša sezona do sedaj

Za nami je najuspešnejša sezona članske ekipe v zgodovini kluba. Osvojeno 3. mesto je nedvomno velik uspeh, ki je presegel tudi najbolj optimistične napovedi.

Preberi več

Zadnji krog rednega dela

Danes je pred nami zadnji krog rednega dela 1. SFL, po katerem bodo znani pari četrtfinala končnice. Že jeseni, tik pred pričetkom prvenstva, je trener Mile Simeunović pravilno napovedal, da bosta na vrhu prvenstvene lestvice ekipi Dobovca in Maribora, sledila jima bo Litija, od 4. do 8. mesta pa bo potekalo "klanje" bolj ali manj enakovrednih ekip. Osnovni cilj, ki si ga je takrat zadal skupaj z igralci, je bil osvojitev 4. ali 5. mesta, kar pomeni lažjega nasprotnika v čertfinalu končnice.

Preberi več

Na polovici sezone na visokem četrtem mestu

V zadnjem krogu so Vrhničani gostovali proti vodilni in edini še neporaženi ekipi Maribora ter tesno izgubili s 5 : 4. »Drugič v sezoni se je zgodilo, da sem zadovoljen s porazom. Igrali smo proti boljši ekipi, ki ima večji proračun in boljše igralce. Najbolj pomembno je, da smo bili do samega konca blizu, izgubili smo samo za en gol. Mi moramo iskati točke proti nam bolj enakovrednim ekipam, obenem pa si želimo, da ogrožamo tudi najboljše ekipe. In danes nam je to uspelo,« je po tekmi povedal domači strateg Mile Simunović.

Preberi več

Sezona 18/19