Siliko futsal turnir – Vrhnika 2021

Tradicionalni vrhniški futsal turnir, bolj natančno že 16. po vrsti, je tokrat zavoljo podaljšane sezone državnega prvenstva bil primoran odstopiti od rednega datuma izvedbe turnirja prvega vikenda v juniju, tako smo futsal boje na enem izmed najbolje organiziranih turnirjev v državi dočakali šele globoko v avgustovski sredini. Izjemno vroča sobota, 14. avgusta, je tokrat poskrbela, da je na turnirju sodelovalo nekoliko okrnjeno število ekip (15), vseeno pa smo lahko tako kot prejšnja leta spremljali zelo kvaliteten boj najboljših igralcev regije. 

Preberi več

Vse tri selekcije med prvimi tremi v Sloveniji!

Minilo nedeljo, 14. 6. se je v dvorani A M. Slomška odvilo še zadnje dejanje izredno uspešne sezone za naš mladi klub. V letošnjo sezono smo vstopili zmerno optimistični. Cilj članske ekipe je bila ponovno uvrstitev v polfinale državenga prvenstva, z mladinsko selekcijo smo želeli obraniti naslov državnih prvakov, medtem ko smo od fantov iz selekcije U17 želeli zgolj to, da v čim boljši luči predstavljajo vrhniški klub. Na koncu se je razpletlo sanjsko - vse tri naše selekcije so se uvrstile med tri najboljše v Sloveniji in s tem ponovile zgodovinski uspeh iz sezone 2018/19.

Preberi več

Poletna futsal liga 2020 – športni park Vrhnika

Na željo mnogih igralcev, ker nam je epidemija odnesla turnir in ker smo popolnoma obnovili asfaltno nogometno igrišče na Vrhniki, predvsem pa zato ker se radi družimo na igrišču in ob njem, vas vabimo na Poletno futsal ligo, ki jo organizira Futsal klub Siliko. Na voljo ni prav veliko mest, časa za prijavo pa deset dni, zato predlagamo, da se čim prej odločite.

Preberi več