Iščemo prostovoljce za delo na turnirju

Prostovoljci na športnih dogodkih predstavljajo ogrodje vsakega velikega športnega dogodka. Prav oni so tisti pomembni akterji, ki so velikokrat ključni za uspešno izvedbo športnih tekmovanj na številnih področjih od transporta, preko info točk ter akreditiranja, do atašejev ekip.

Lastnosti pravega prostovoljca so prijaznost, ustrežljivost, zanesljivost in fleksibilnost. Priporočeno je znanje tujih jezikov in čim daljša časovna razpoložljivost v času samega dogodka.

Na Turnirju Zavas iščemo predvsem prostovoljce, ki bi:

  • opravljali delo atašeja posameznih ekip,
  • zagotvaljali pomoč pri pripravi terenov,
  • zagotvaljali pomoč pri zapisnikarski mizi,
  • itd.

Prednosti je veliko. Prinaša pomembne delovne izkušnje, ki jim lahko služijo kot odskočna deska do zaposlitve. Je priložnost ustvarjanja novih poznanstev, tudi mednarodnih, bodočih poslovnih partnerjev in tudi nogometašev. Zaradi svoje narave združuje ljudi različnih narodnosti, starosti in verskih prepričanj.

Za prostovoljce na Turnirju Zavas bo to priložnost v življenju, da sodelujejo na največjem malonogometnem turnirju v Sloveniji, na katerega bodo ohranili lepe spomine, tudi s pomočjo opreme in promocijskih materialov, ki jih bodo prejeli.

Po zaključenem turnirju bodo prostovljci, če bodo tako želeli, lahko prejeli potrdilo organizatorja o sodelovanju na turnirju.

Prijavijo se lahko osebe starejše od 14 let. Organizator prostovoljcem zagotavlja opremo za delo, ter prehrano v času dela. Prostovoljci sami krijejo morebitne lastne potne stroške in stroške nastanitve!

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Sponzorji turnirja 2014:

Sponzorji 2014