Rekordni 11. Zavas futsal

Končan je enajsti turnir v malem nogometu, ki je ena največjih športnih prireditev na Vrhniki. Petkov in sobotni del turnirja si je ogledalo rekordno število gledalcev, po ocenah so številke krepko presegale 1000 obiskovalcev na dan.

Preberi več

Letos Zavas skoraj 5.000€

V času od 3. do 5. junija ba Vrhnika v znamenju futsala. V vrhniškem športnem parku bo že enajsti turnir malega nogometa Zavas. Letos bomo v treh dneh razdelili 4700€ (3800 na članskem, 600 na mladinskem in 300 na turnirju za dekleta) Na članski turnir bomo sprejeli 32 ekip, zato priporočamo pravočasno prijavo.

Preberi več

Varstvo otrok

Na turnirju na Vrhniki smo prejšnja leta opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok.

Preberi več

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Več