ZAVAS 2009

Večina najboljših igralcev malega nogometa v Sloveniji je petkov večer vse do jutra preživela na Vrhniki, kjer so številčno občinstvo navduševali z odlično igro.

Organizatorji smo jim skušali vrniti s čim večjim udobjem in obilo zabave. Moramo priznati, da nas je vremenska napoved prepričala, da celoten turnir izpeljemo v enem dnevu. V zgodnji večernih urah, ko smo začeli, je bilo še zelo vroče. Ko sta se igrali zadnji dve tekmi kvalifikacij, pa je dež pregnal številno občinstvo. Po planu naj bi takrat končali in nadaljevali naslednji dan popoldne, ko je bilo vreme idealno za igro. Žal smo verjeli meteorologom in nadaljevali s četrtfinali.

V polfinale so se uvrstile ekipe:

JOMA BUONPIATTO (Ortar, Durgutovič, Volaš, Česen, Golob, Čampa, Korada, Filipovič, Kantarevič, Čauševič, Ignjatovič, Levstik),

TRŽIČ (Mišič, Bajrič, Marič, Stjepanovič, Jurič, Djurič, Klasan, Simič, Milič),

GP ŠKORO TELETEAM (Alič, Rusmir, Mujkič, Agič, Brkič, Cvijič, Škorič, Adrinjek, Matič, Čehič) in po mnenju mnogih dream team malega nogometa

KLJUČAVNIČARSTVO KURIČ (Kukavica, Kurič, Drobnič, Vujovič, Goranovič, Kurtič, Simeunovič, Osredkar)

V napeti tekmi so bili igralci Jome Buonpiatta srečnejši od ekipe Tržiča, potem ko so vodstvo 3:1 zapravili in redni del končali s 3:3. Nenavadno zlahka je ekipa, ki je na Vrhniki zmagala tudi lani, odpravila GP ŠKORO TELETEAM.

V finalu so z 2:0 slavili zvezdniki malega nogometa, KLJUČAVNIČARSTVO KURIČ in v soboto ob 6ih zjutraj dvignili pokal ter v žep spravili 1500€ denarne nagrade. Ekipa JOMA BUONPIATTO se je morala zadovoljiti z drugim mestom, prispevala pa je tudi najboljšega strelca turnirja. Presenečenje turnirja, ekipa Tržič je osvojila odlično tretje mesto in dobila fair play nagrado. Kot zanimivost naj povemo, da so na turnir prišli že ob desetih dopoldne namesto zvečer. Najboljšega strelca in vratarja so prispevali zmagovalci turnirja.

Organizatorji smo s turnirjem zelo zadovoljni, saj smo prejeli številne pohvale. Vsi igralci so pohvalili žoge Adidas, s katerimi smo igrali, sodnika Nadarevič in Fetič pa sta odlično opravila svoje delo.

Zdaj sicer obžalujemo odločitev o igranju ponoči, saj bi naslednji dan na suhem igrišču in pred polno tribuno prav gotovo spremljali še lepši nogomet, kot sredi noči na mokri podlagi. Vendar zdaj že razmišljamo o ZAVAS 2010, ko bomo poskrbeli predvsem zato, da se bodo turnirja udeležile tudi malenkost slabše ekipe. Prepričani smo, da imamo dobro idejo kako to doseči.

Vsem, tako igralcem in gledalcem se zahvaljujemo za obisk. Želimo vam še veliko dobrih turnirjev, dolg dopust in veliko lepega.

Posadka z Vrhnike

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...