FAN KLUB

S sezono 2022/23 uvajamo novost za naše najbolj zveste privržence. Z nakupom kartice FAN KLUBA FK Siliko si lahko v tekoči sezoni zagotovite brezplačen vstop na vse domače tekme vseh selekcij FK Siliko v športni dvorani A. M. Slomška na Vrhniki.

V sezoni 2022/23 FK Siliko nastopa s 4 selekcijami: U13, U15, U19 in člani. Natančno število domačih tekem je težko predvideti, saj je to odvisno tudi od tega, kako daleč v končnico se bodo uvrščale selekcije, vendar jih bo zagotovo vsaj 40 (od tega člani vsaj 15). 

FAN KLUB kartica (75 €)

fan

Kartica v tekoči sezoni omogoča prost vstop na vseh domačih tekmah vseh selekcij FK Siliko v športni dvorani A. M. Slomška na Vrhniki.

Člani fan kluba prejmejo tudi klubski pulover:

pulover

 

Kartico lahko naročite prek spletnega obrazca ali prek email naslova: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SPLETNO NAROČILO >>

VIP FAN KLUB kartica

vip

Vsi pokrovitelji kluba prejmejo VIP FAN KLUB kartico, s katero jim bo omogočen prost vstop v svorano A. M. Slomška, tekme pa si bodo lahko ogledali v posebnem VIP prostoru na vrhu dvorane, kjer bodo deležni tudi brezplačne pijače in prigrizkov.