Naša družbena odgovornost

Kljub temu, da smo športno društvo, ki za svoje delovanje potrebuje tako svoja, sponzorska kot tudi družbena sredstva, smo se odločili, da ne bomo ostali križem rok in čakali na druge.

Pred osnovno šolo A. M. Slomška, kjer smo, mimogrede, vedno lepo sprejeti, je zunanje igrišče že nekaj časa brez gola. Ker ima tudi šola sredstev le toliko, da zagotavlja svoje redno delovanje, smo se odločili pomagati. Pred dnevi smo začeli z akcijo, ki jo bomo zaključili na letošnjem turnirju Zavas, ki bo prvi vikend junija. Zbirali bomo finančna sredstva podjetij in posameznikov, ki jih lahko nakažete na TRR kluba (2900 0005 1572 526 s pripisom ZA IGRIŠČE). Na turnirju samem, pa boste lahko donirali tudi fizično, saj bomo pripravili posebno akcijo, kjer boste lahko sodelovali prav vsi. O poteku akcije vas bomo sproti obveščali, o transparentnosti pa se lahko kadarkoli prepričate na naših kontaktih.

Pozivamo vsa podjetja in posameznike, da se pridružite akciji. Naj še omenimo, da ni potrebno, da so zneski visoki, bodo pa vsi dobrodošli. V primeru, da bomo zbrali več sredstev, kot je potrebno, bomo preostanek namenili tudi potrebam drugih igrišč.
V kolikor bo akcija uspešna, bomo nadaljevali tudi v prihodnje, saj je na Vrhniki in okolici kar nekaj igrišč, ki potrebujejo manjša ali večja popravila. Želimo namreč, da so igrišča polna otrok, mladine in tudi malo starejše mladine :).

Že vnaprej se za vaš prispevek najlepše zahvaljujemo.

Futsal klub Zavas

Sezona 18/19