Varstvo otrok

Na turnirju na Vrhniki smo prejšnja leta opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok.

Ko na prireditev pripelješ otroka, se ti lahko zgodijo vse mogoče stvari. Ravno ste se lepo namestili na tribuno, začela se bo zanimiva tekma, hladno pivo je pri roki in ravno takrat, ko sodnik prvič zapiska, mali nadobudnež začne tožiti, da ga lulat, kakat, potem bi pa še na vsak način rad igral nogomet z vami.

Letos lahko mirno »popokate« otroka in  ga pripeljite na igrišče, saj smo organizatorji turnirja poskrbeli za varstvo. Medtem ko se bo vaš otrok lepo zabaval na zato posebej pripravljenem ograjenem igrišču in bodo zanj skrbele varuške, boste vi lahko sedeli na tribuni, v miru pili pijačo in uživali v tekmi, ali pa si celo privoščili osvežujočo masažo. Varstvo bo organizirano v soboto od treh popoldan do sedmih zvečer, namenjeno pa je otrokom od tretjega leta starosti naprej.

Varstvo otrok

Prejšnja leta smo opazili kar nekaj pridnih staršev, ki na turnir pridejo v spremstvu otrok. Letos smo za vas poskrbeli tudi za varstvo otrok!

Več

Rok za prijave

Prijave zbiramo do žrebanja na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki 031/888-737. Število ekip je omejeno.

Žrebanje  bo v sredo, 1. junija ob 18. uri v Športnem parku na Vrhniki. Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavninan (Futsal klub Zavas, Pri lipi 7b, 1360 Vrhnika, TRR 2900 0005 1572 526). Ekipa se smatra za prijavljeno, ko je plačana prijavnina. Rezultati žrebanja bodo objavljen na spletni strani www.zavas-futsal.si.

Read more ...

Sponzorji turnirja 2014:

Sponzorji 2014